Professioneel Logo

Logo ontwerp, drukwerk ontwerp en website ontwerp onze ontwerpers staan klaar om uw complete huisstijl vorm te geven.

Click Here
logo ontwerp
  • Logo ontwerpen
  • Ontwerp van huisstijl
  • Professioneel bedrijfslogo
  • Tegen lage kosten
  • Snelle service
  • Logo en drukwerk ontwerp

Wilt u zelf uw logo ontwerpen?

Het ontwerpen van een logo is zeer persoonlijk. Wellicht heeft u al verregaande idee├źn over de vormgeving en kleuren van een logo. Op internet zijn diverse websites te vinden waar je een logo zelf kunt maken. Toch blijkt dit eigen-logo-ontwerp in de praktijk moeilijk realiseerbaar of niet professioneel.

Ik heb al een goed idee!


Mooi. dat is een fantastische eerste stap. Met een goed idee of schets van een logo kunnen ontwerpers aan de slag. De kunst om een eigen logo ontwerp om- te zetten naar een professioneel logo is nou net een vaardigheid die onze ontwerpers tot in de puntjes beheersen.

Waarom zou ik mijn ontwerp nog eens laten maken?


Een logo wordt vaak op meerdere plekken weergegeven. Op een website natuurlijk, maar ook op drukwerk, visitekaartjes en misschien zelfs vlaggen of banners. Het is zaak dat het logo geschikt is voor al deze toepassingen. Een zelfgemaakt logo in bijvoorbeeld Word of Paint kan geschikt zijn voor een website, maar voor drukwerk meestal niet. Hiervoor moet een vectorbestand worden gemaakt. Uiteraard levert Linkenlogo.nl het uiteindelijke logo in diverse bestandsformaten waaronder de vectorbestanden .EPS en .PSD. Maar ook hoge kwaliteit .JPG bestanden voor uw website.

Bestel hier uw logo KIES HIER HET PAKKET VAN UW WENSEN